Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
DINAMO SECROM BUCURESTI Blog dedicat sectiei de ciclism a Clubului Sportiv Dinamo Bucuresti

STIRI / REZULTATE: Dinamo a dominat Turul Centrului Macedoniei

Administrator: Marian-Valentin Burlacu / ProSport

La sfarsitul lunii aprilie, ciclistii de la Dinamo Secrom au participat la Turul Centrului Macedoniei, intrecere desfasurata in zona orasului Salonic (Grecia). Primele doua locuri ale clasamentului general au fost ocupate de George Manu (foto) si George Anghelache.

 

Turul Centrului Macedoniei a cuprins trei etape. Prima a reprezentat-o un contratimp derulat pe distanta a 8 kilometri. Cel mai rapid a fost grecul Ioannis Tamouridis (PAOK Salonic), ocupantul pozitiei a 3-a la Campionatul Mondial Under 23 fiind cronometrat in 9:38. Dintre sportivii romani cel mai bine s-au clasat George Manu (locul 8 / 10:22) si George Anghelache (locul 15 / 10:32).

A 2-a etapa, de fond, s-a desfasurat pe un traseu montan in lungime de 102 km, cu pante de 8 si 9%. Dinamovistii au initiat mai multe actiuni in urma carora au inregistrat cei mai buni timpi: 1. Anghelache 2h 42:09, 2. Manu 2h 42:09, 3. Razvan Juganaru 2h 42:55, 4. Tamouridis 2h 43:27.

In sfarsit, ultima etapa a fost un circuit de 48 km in jurul orasului Salonic. De data aceasta victoria i-a revenit grecului Tamouridis.

Clasamentul final al competitiei la care au participat, pe langa Dinamo Secrom, opt echipe din Grecia, doua din Bulgaria si tot atatea din Cipru, a avut urmatoarea configuratie: 1. Manu 2h 52:31, 2. Anghelache 2h 52:41, 3. Tamouridis 2h 53:55.

Marian-Valentin BURLACU / ProSPORT

Foto: Marian-Valentin BURLACU / ProSPORT

Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commentaires