Overblog Suivre ce blog
Editer l'article Administration Créer mon blog
DINAMO SECROM BUCURESTI Blog dedicat sectiei de ciclism a Clubului Sportiv Dinamo Bucuresti

TRANSFER: Dan Anghelache pleaca la Centro Revisioni Cerone

Administrator: Marian-Valentin Burlacu / ProSport

IMG_9193--800x600-.JPGIMG_9192--800x600-.JPGIMG_9179--800x600--copie-1.JPG
Dan Anghelache (cu spatele) isi priveste fostii colegi
IMG_9180--800x600-.JPG
Evidentiat anul trecut, cand a castigat Turul Romaniei – este primul ciclist roman care triumfa in Mica Bucla in ultimul deceniu, Dan Anghelache (Dinamo Secrom Bucuresti) se afla acum la Constanta, intr-un mini-cantonament. Zilele acestea el urmeaza sa plece la o echipa din Italia.

Rutierul din Slanic Prahova se pregateste sa plece in Italia, urmand a concura pentru echipa italiana ASD Centro Revisioni Cerone. “N-am emotii, insa stiu ca ma asteapta o perioada grea. Va trebui sa muncesc si mai mult decat pana acum pentru a rezista intr-o tara unde ciclismul este la el acasa. Nu stiu italiana, asa ca va trebui sa invat a vorbi in aceasta limba”, a declarat pentru ProSport Dan Anghelache.
Vicepresedinte al sectiei de ciclism de la Dinamo, Constantin Carstea ne-a spus ca intelegerea cu gruparea peninsulara prevede ca romanului sa-i fie permisa participarea la Turul Romaniei si la Campionatele Nationale din iunie. “Este cel mai important transfer al unui ciclist roman in strainatate. Echipa la care pleaca Dan este de rangul 2 in Italia. Au mai fost rutieri romani in strainatate, insa la team-uri regionale”.

IMG_9183--800x600-.JPG
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :

Commentaires