Overblog Suivre ce blog
Editer l'article Administration Créer mon blog
DINAMO SECROM BUCURESTI Blog dedicat sectiei de ciclism a Clubului Sportiv Dinamo Bucuresti

CONDUCERE: Bernd Bilal este noul manager al lui Dinamo Secrom

Administrator: Marian-Valentin Burlacu / ProSport

Sectia de ciclism Dinamo Secrom Bucuresti se intareste in continuare. Zilele trecute, ca urmare a discutiilor purtate la nivelul conducerii clubului din Capitala vicepresedintele Constantin Carstea i-a propus fostului ciclist si actualului om de afaceri Bernd Bilal sa ocupe functia de manager. Fostul presedinte al Federatiei Romane de Ciclism a acceptat cu placere propunerea.


 Foto: Marian-Valentin BURLACU / ProSPORT

"Sa fiti alaturi de noi si la bine, dar si la rau. Noi speram sa fie mult mai multe lucruri bune. Asteptam ca dumneavoastra sa constituiti pentru echipa de ciclism Dinamo Secrom un factor psihologic pentru obtinerea unor performante deosebite. Ne dorim ca Dinamo sa devina o echipa cat mai puternica la nivelul competitiilor europene. Dumneavoastra ii cunoasteti pe sportivii nostri. Sunt cativa straini, alaturi de cei autohtoni, foarte tineri si cu o frumoasa perspectiva", i s-a adresat vicepresedintele Constantin Carstea noului manager Bernd Bilal.

Oficialul dinamovist a amintit apoi de faptul ca actualul om de afaceri a fost primul om care a introdus in ciclismul romanesc, la putin timp dupa evenimentele din decembrie 1989, primele notiuni si strategii specifice sportului profesionist. "In perioada aceea lucrurile la noi erau oarecum diferite de cele care sunt acum. Oamenii nu erau inca pregatiti sa accepte asa ceva. Si ma refer la modul de a face sport, de a face ciclism intr-o anumita maniera si la o asemenea anvergura, la nivelul celui vest-european. Eu spun ca acum suntem pregatiti pentru asa ceva. Va doresc bine ati revenit in ciclismul romanesc, in familia noastra, si va dorim succes, sa faceti o echipa mare, de care sa fiti mandru!"

Dupa ce a multumit pentru propunerea ce i-a fost facuta, Bernd Bilal a acceptat cu cea mai mare placere sa ocupe functia de manager in cadrul sectiei de ciclism Dinamo Secrom. "Imi place acest sport pe care l-am practicat de mic copil. Am incercat in anii 1990-91 sa schimb conceptiile vechi existente in tara. La inceput am organizat cateva curse care au fost interesante, atractive chiar si pentru vechii ciclisti, precum Marin Niculescu, Gil Dumitrescu, care a venit din . N-am facut-o din anumite interese, cum au spus unii, ci pentru ca mi-a placut si imi place ciclismul. Dupa o perioada de doi-trei ani am fost dezamagit. M-am retras, insa nu complet din acest sport. Am sprijinit o vreme echipa de seniori din Braila, apoi la Constanta. Si la Brasov, sigur ca da. Propunerea de a prelua sectia de ciclism a unui club cu o istorie indelungata. Pe vremea cand eram pusti, noi, cei din Provincie, ne uitam cu jind la acesta, pentru ca acolo era crema sportivilor acestei tari. Am un respect pentru Dinamo. Ca si in alte sporturi, la un moment dat ciclismul de aici a avut o decadere. Am inteles ca in ultima vreme sectia s-a reorganizat, se reorganizeaza. Tinde sa faca o echipa profesionista in adevaratul sens al cuvantului, cu sportivi de afara, din Olanda. Imi face deosebita placere sa lucrez cu acest club, sa facem astfel incat ciclismul romanesc sa intre pe piata internationala, sa ajungem din nou si noi pe podiumul pe care am fost acum 35-40 de ani. Salut aceasta idee! Promit ca impreuna cu oamenii pe care ii am langa mine, cu sponsorii care, sunt surprins placut, sunt de talie internationala, sa alcatuim o echipa de care romanii sa fie mandri".   Foto: Marian-Valentin BURLACU / ProSPORT

BILAL MOTORS

Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :

Commentaires