Overblog Suivre ce blog
Editer l'article Administration Créer mon blog
DINAMO SECROM BUCURESTI Blog dedicat sectiei de ciclism a Clubului Sportiv Dinamo Bucuresti

TROFEUL PRIMAVERII: Victorie pentru Daniel Anghelache

Administrator: Marian-Valentin Burlacu / ProSport

Dinamovistul a castigat sambata, 10 martie, un circuit de 32 km (8x4 km) desfasurat in incinta Complexului Comercial Dragonul Rosu.


Debutul in noul sezon ciclistic intern s-a dat sambata, 10 martie. In organizarea Directiei pentru Sport a Municipiului Bucuresti, in colaborare cu Asociatia Municipala de Ciclism Bucuresti si Federatia Romana de Ciclism si Triatlon, in incinta Complexului Comercial Dragonul Rosu - Fundeni s-a organizat Trofeul Primaverii.

 

La seniori, un circuit de 32 km (8x4 km) a fost castigat de dinamovistul Daniel Anghelache (52:31). Acesta a fost urmat de Eduard Novac (Intersport Miercurea Ciuc) si de Tamas Csicsaky (Conpet Petrolul Ploieşti), cronometraţi în acelaşi timp. Locul 4 a revenit americanului Eli Richbourg (Dinamo Secrom). Acesta este producator de film de la Hollywood (a realizat "Fantoma de la Opera" si "Cabina telefonica", printre altele).

La juniori mari s-a impus stelistul Robert Gomoescu (55:02), pe podium urcand Iustin Matei si Adrian Traian Ionescu (ambii de la Conpet Petrolul Ploiesti).
La juniori mici si incepatori, cel mai rapid pe circuitul de 20 km (5x4 km) a fost Mike Petculescu (Dinamo / 34:48), urmat de Florin Gaburoi (Veloclub Piatra Neamt) si de Valentin Stoica (Stirom).


Astazi (duminica, 11 martie), tot la Dragonul Rosu se vor desfasura ultimele doua probe:

Ora 10:30 - juniori mici si incepatori / 32 km

Ora 11:30 - juniori mari si  seniori  / 60 km

Marian-Valentin BURLACU / ProSport

Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :

Commentaires